Friday, October 02, 2009

Δυο ημερες ακομα και θα δουμε τι ψαρια επιασαν.
Ενδιαφερον ειναι να παρακολουθει κανεις τις κινησεις των ΜΟΝΟΜΑΧΩΝ.Συνοπτικα θα λεγαμε τα εξης.
1.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.Εδωσε τον αγωνα του με τις μπλοφες του και τις παγιδες,,εκει που νομιζαν οτι δεν θα εκανε εκλογες τις προκυρηξε,εξι μηνες προ.αποτελεσμα ,πιανει το ΠΑΣΟΚ χωρις ολοκληρωμενη οικονομικη προταση προγραμμα,γι αυτο και το αλλαλουμ στα παραθυρα,το πιανει εκλογικα απροετοιμαστο και κανει το ΠΑΣΟΚ την αναγκη φιλοτιμια,δεν βγαζει εκλογικο υλικο.
Βγαινει με βαρβαρη προταση στην εκθεση< κοντολογεις δεν σας διδω τιποτε,η κατασταση ειναι σοβαρη,τα οικονομικα σε ημιθανη ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ),και τους τα εξηγει .
Ημικαθαριζει τα ψηφοδελτια και πορεβεται,στρηγμωνοντας τον
Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ με το ερωτημα <που θα βρεις τα λεφτα?>
2.Ο Παπανδρεου πιανεται με τα σωβρακα στα γωνατα,δεν το περιμενε,φταχνει ενα προγραμμα ποκονομικο αρον αρον στο οποιο εμπεριεχονται σοσιαλιστικες δοξασιες -κρατηκοποιω εν μερει τον ΟΤΕ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ,ΟΛΠ και του απαντουν οι ενδιαφερομενοι σαλτα και πηδα,εκτος απο τον ΟΛΠ τον οποιον οι κινεζοι ενδεχομενως θελουν και να ξεφορτωθουν επειδη γινεται ασυμφορος λογω της υποχωρησης του εξωτερικου τους εμποριου,του λενε ομως (αν το κανεις αυτο θα σε ξαναβρω στο ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ/ΟΗΕ).Ετσι μπορει να εξηγηθει και το αδειασμα του Μιχα οτι παιρνρι διπλο μισθο.
Λεει θα φορολογησω τους κατεχοντες τους πλουσιους,αυτοι γελανε με αυτα που λεει ακι τους απανταει αυτα τα λεει και ο KEYNS ,αυτος ομως ελεγε αλλα,ψιλα γραμματα,αυτοι ομως κουμπονονται.
Εν τω μεταξυ αυτος κρυβεται απο χωριον εις χωριον διοτι δεν εχει απαντησεις στα ερωτηματα,και δευτερον κατα Καβαφη ειναι και απο την ΛΥΒΙΗΝ.-ΗΠΑ-.
3.Το στηεμνο σκηνικο απο τους φιλους υπαρχει ηδη σε πληρη εξελιξη ο ψυχολογικος πολεμος οι δημοσκοπησεις διδουν και παιρνουν 6 μοναδες μπροστα το ΠΑΣΟΚ Οι εγκυροι δημοσιογραφοι δεν ξερουν πια τι λενε,και προβαλουν αβερτα Καρατζαφερη,τον ψευτοδημοκρατη.
4.Επειδη δεν του εχουν του Γεωργου και τοσο εμπιστοσυνη μην και κανει καμια μαλακια προσπαθησαν να διαλυσουν τον ΣΥΡΙΖΑ,για να σταματησουν το οποιο ρευμα ψηφοφορων προς αυτο,οψομεθα.
Και τωρα τι γινεται?
Αν κερδισει ο Γεωργος ,μεν θα παρει την εξουσια αλλα,με ισχνη πλειοψηφια δεν μπορει να παρει βαρβατα μετρα,εχει υποσχεθει -αγαπες και λου΄πυδια- η ΕΕ ΠΙΕΖΕΙ θα τον φανε οι δικοι του διοτι αλλα υποσχεθηκαν και αλλα κανουν, θα χασουν την οποια αξιοπσιστια εχουν.
5.Αν χασει τις εκλογες και δεν εινα πρωτο κομμα θα τον αποκεφαλισουν αμεσως ,χωρις αιμα.
6.Αν χασει κατακρατως ο Καραμανλης δεν θα φυγει και θα κανει τις αναμενομενες εκκαθαριστικες επιχειρησεις.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home