Saturday, December 24, 2011


Μαυρη μαυριλα πλακωσε μαυρη σαν καλιακουδα,η Αθηνα μας σε μια κατασταση που προηγουμενως δεν ειχα δει ποτε μου σ ολα τα χρονια που ζω σ αυτην την πολη.
Πλεον τα οικονομικα μετρα εχουν αρχισει η' ηδη αρχισαν να πιανουν και πονανε,δεν πρεπει να ειναι κανενας  καθηγητης Οικονομικων για να καταλαβει του τι γινεται  και μια ιδεα του τι θα γινει.
Καλα που βρεθηκαν ολοι αυτοι οι καθηγητες των οικονομικων και λενε αυτα που λενε,τοσο καιρο που ηταν κριμενοι ?γιατι δεν μιλουσαν τον προηγουμρνο καιρο? δεν τα ηξεραν δεν τα εβλεπαν ? αλλα φοβοντουσαν να μιλησουν οι καθηγηταδες μηπως και στεναχωρησουν την κυβερνηση και παψει αυτη να τους διοριζει σε διαφορες επιτροπες συμβουλεια κλπ η'  παψει να τους   τους διδει προγραμματα.
Και αυτα που λενε,τι ειναι?που απευθυνονται? καλα ειναι σοβαροι ? αντι να πουνε εστω και την τελευταια στιγμη την αληθεια, λενε μισολογα τις πιο πολλες φορες ακαταλαβηστικα και μπερδευουν τον κοσμο που δεν καταλαβαινει απο οικονομικα αλλα υφισαται τα αποτελεσματα των μετρων για την αντιμετωπιση ( ?)της κρισης.
Στην Ελλαδα υπαρχουν κατι ανθρωποι που ενω εχουν βγαλει μονο το γυμνασιο η' την σχολη της ΚΝΕ/ΚΚΕ η' αντε επηραν πτυχιο επειδη κολουσαν κομματικες αφισσες ,εγιναν δημοσιογραφοι ,παντογνωστες πχ.σεισμολογοι,ιατροι,μηχανικοι   δικαστες εισαγγελεις κλπ και οτι κανεις ακομα μπορει να φαντασθει.
Αυτοι αντι να πληροφορουν τον κοσμο με αυτα που λενε στα ραδιοφωνα,τηλεορασεις κλπ το λιγοτερο που κανουν ειναι να δημιουργουν τον πανικο στον κοσμο,λεγοντας ουτε λιγο ουτε πολυ οτι επικειται η καταστροφη της χωρας.
Και μετα περιμενουμε την ανακαμψη.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home