Sunday, July 13, 2014

Λοιοπον η Βαρκα πλεει μια χαρα ολοι κανουν την τρελλη και κανουν οτι δεν καταλαβαινουν του τι συμβαινει και μιλανε ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ οι δημοσιογραφοι αυτοι που φερουν μεγαλα μερος της ευθύνης για το οτι συμβαινει εδω.ποιοι ειναι αυτοι που αντι να ενημερωνουν σωστα για το τι συμβαινεςι στην χωρα καθε βραδυ στις 8 μμ βαζουν μπουρλοτο στην πολιτικη ζωη, μεγαλοποιοντας εξαφανιζοντας δημιουργοντας ψευδεις ειδησεις.Ποιοι ειναι αυτοι αν εξαιρέσει κανεις μερικους ολοι οι αλλοι ειναι τεως γιδοβοσκοι,αγραμματοι αλλα οι πιο πολλοι απόφοιτοι των κομματικων σχολων του ΚΚΕ και του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. Εμδεχομενως και του ΠΑΣΟΚ Η' της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Δες τε στις ειδησεις των 8 μμ ποιοι μας κυβερνουν,κίναιδοι ,μεγαλοκοκοττες ,επιβήτορες ,πουλημενοι στους πατρόνες τους που αντι να ενημερωνουν τον λαο τον κοσμο αυτοι εκτελουν αβλεπτι τις εντολές ,δια νευματων,των αφεντικων των,χωρις να ναναρωτηθουν γιατι αυτοι θελεουν εκεινο και οχι το αλλο. Ωραιοπαθεις εγωπαθεις δεν ενδιαφερονται για τιποτε αλλο παρα μονο να ειναι στο γυαλι την μαγικη ωρα στις 8 μμ.
Αυτοι που οπως ελεγε και ο Κακαουνακης ο λιγοτερο αμαρτωλος εχει σκοτωσει την μανα του και βιασει την αδελφη του μιλανε για ηθηκη και κανουν κηρυγματα .
Κανουν τους εισαγγελεις και μιλανε ως να ητανε ο εισαγγελεας στην δικη της Νυρεμβεργης.
Με μια απλη ερωτηση τους ξετιναζεις και τους κανεις ρεντικολο ετσι που να μην ξαναβγουν στην κοινωνια οι ολιγιστοι οι ουτιδανοι.ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, τοτε τον ετελεειωσες γιατι θα υποχρεωθει να πει να ξερασει τα παντα για τους παντες και δια παντα.
Ειναι ολοι ετσι ?σαφως και οχι.ευτυχως υπαρχουν δημοσιογραφοι που τιμουν το μολυβι που κρατουν και γραφουν αυτα που αυτοι καταλαβαινουν οπως τα καταλαβαινουν χωρις παραμορφωσεις ευτυχως που υπαρχουν που ειναι ομως ? τους εχει εξαφανισει η μετριωτητα των συναδελφων τους,με τα λαμπερα ονοματα οι λιγοι.
Που αντι να ελγχουν την εξουσια την αβανταρουν και κανουν οτι δεν βλεπουν δν ακουν τιποτε,αρκει να τα παιρνουνκαι τα παιρνουν και ας παει στο διαβολο η χωρα.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home