Saturday, January 14, 2012

Λοιπον ειμεθα μια κοινωνια την οποια σπροχνουν (ποιοι και γιατι)να μπει στο Δρομοκαητειο,τουλαχιστον  ετσι το αντιλαμβανομαι εγω, και ωραια μπηκαμε και μετα?και μετα τι θα γινει?
Προφανως το απεριγραπτρο ,οι μεν θα κυνηγουν τους δε,η οικονομια θα εχει καταστραφει η κοινωνια θα εχει χασει την συνοχη της,ο φθονος και τα συνακολουθα του θα ερθουν  πρωτο τραπεζι πιστα και τοτε ποιος μας σταματαει,διοτι μετα απο ενα σταδιο παυει να λειτουργει η λογικη και τα παντα διεπονται απο την λογικη του παραλογου.
Εξ οσων εχω καταλαβει οι λοιπες δημοκρατικες δυναμεις περιμενουν διοτι υπολογιζουν οτι θα υπαρξει ενας κοινωνικος αναβρασμος-το λεω ετσι ευγενικα-απο τον οποιον θα προκυψουν τα ατομα εκεινα εν ειδη επικεφαλης ομαδων και τα οποια εν συνεχεια θα εκλεξουν τον αρχηγο,ο οποιος και θα ειναι ο επομενος αρχηγος κρατους κλπ.
Η προβα εγινε ηδη δυο φορες,η μια ηταν τον ΔΕΚτου 2008 η αλλη, η προσπαθεια καπελωματος των ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ το 2011.Στην πρωτη ειδαμε το σχεδιο της εφορμησης και καταληψης της Βουλης και αυτο ηταν μεν υποκεινουμενο απο τους αμερικανους,σχεδιασθεν και εκτελεσθεν ομως απο τα καλα παιδια .
Η δευτερη φορα ηταν ,οταν τα παιδια καλουσαν τον κοσμο,για διαμαρτυρια εξω απο την Βουλη.Και πραγματι υπηρξε πολυς κοσμος που κατα την γνωμη μου και οχι μονο την δικη μου,ειχανε δικαιο διοτι δεν παει αλλο.
Τοτε λοιπον και εκει αρχισαν να κυκλοφορουν μεταξυ των συγκεντρωθεντων διαφορα εντυπα ,χωρις το ονομα του καλουντος ,καμια αναφορα ποιος τους καλει να συγκεντρωθουν την συγκεκριμενη ωρα στο Συνταγμα ,με τον εκλεγμενο επικεφαλη της γειτωνιας του,που θα εχει εκλεχθει απο την ψηφοφορια των παροντων και αυτος μαζι με τους αλλους που θα εχουν εκλεχθει
θα συζητουσαν  τα προβληματα του λαου.
Ολοι αυτοι θα εξελεγαν εναν αντιπροσωπο των ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ. Ο οποιος θα οδηγουσε στην καταληψη της Βουλης.κλπ.
Οι πολιτικοι με την Πολιτικη  που εχουν ακολουθησει εχουν στραπατσαρει τον Ελληνα, τον εχουν ποδοπατησει.,αλλα μεχρι εδω.





0 Comments:

Post a Comment

<< Home